Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru - Azwar Syuhada

Tuesday, 15 April 2014

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

Salam to all readers,


Dalam pada sibuk-sibuk blogwalking tadi, ternampak segmen yang macam menarik hati. Jadi terus joinlah. Iaitu segmen brother Hasrul Hassan. Segmen yang cukup mudah untuk semua para blogger join.




Nama Blog: 
Miss Azwar Syuhada

Url Blog:
http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

Nama blogger Anda:
Azwar Syuhada

Umur anda: 
20 tahun

Usia blog anda:
1 tahun 5 bulan

Cerita serba sedikit mengenai blog anda:
"Hidup ini penuh warna-warni, bagaikan pelangi selepas hujan" merupakan slogan di blog saya. Seperti yang sedia maklum, blog ini merupakan blog kedua saya setelah blog pertama di delete dengan tidak sengaja oleh saya sendiri. Boleh rujuk di sini. Blog merupakan satu medium di mana saya dapat berkongsi pelbagai tips kesihatan, kehidupan, tips kecantikan, travel, motivasi, dan isu semasa dengan semua orang. Blog juga membantu saya menjana pendapatan. =D 


p/s:Jom ramai-ramai join segmen ini!



28 comments:

  1. alamak nak joinn tapi esok kott hahaha

    ReplyDelete
  2. Mesti sedih bila terpadam blog lama.

    ReplyDelete
  3. blog kalau terpdam.. TT^TT owh no...
    nice ^__^ good luck :D

    ReplyDelete
  4. hai ^^ dari segmen yang sama.. =)

    http://www.hasrulhassan.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-baru-blogspot.html

    ReplyDelete
  5. spirit friend
    visit back http://goo.gl/RQSS3P

    ReplyDelete
  6. godlux..hani sinngah sini ya

    ReplyDelete
  7. shark singgah dari segmen sama:)
    teruskan menjana pendapatan dgn blog :)

    ReplyDelete
  8. Good luck (^^,) Follow Azwar.
    *Jemput join GA akak juga yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  9. bloger baru la....cik azwa dah ade lebh 2k folwer pon...hehe
    anyway selmt bsegmen jgk ler.. ^,^

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen HH. follow jugak

    ReplyDelete
  11. abang hasrul terlalu peramah.:P

    ReplyDelete
  12. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  13. singgah dari blog abang HH.

    Jemput singgah blog nik http://fatihahfazlin333.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Fiza singgah dr segmen yg sama.. salam perkenalan.. done folo sini.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. >_<

    ReplyDelete
  15. assalam..
    intan singgah dari segmen same..^.^
    http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  17. Assalam. Terima kasih datang blogwalking kat superabrar. moga-moga lepas ni sudi-sudi belek blog saya ya.

    ReplyDelete
  18. datang melawat..dari segmen yg sama... :) done follow

    ReplyDelete
  19. singgah balas kunjungan dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  20. hye..salam singgah dari blog yg sama..happy blogwalking =)

    ReplyDelete
  21. singgah membalas kunjungan dan follow

    ReplyDelete
  22. salam :) saya dtng dri segmen yang sama .. :)
    http://faizuddinfuad94.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!