1st Giveaway By Puterikasih.com - Azwar Syuhada

Wednesday, 23 January 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

Assalamualaikum ..

Rasanya , dah macam terlalu lama aku tak join apa-apa giveaway mahupun segmen . Ini disebabkan , aku ini jenis yang memilih segmen or giveaway yang dianjurkan oleh blogger-blogger . Bila ada mood aku joinlah . Kali ini dan buat pertama kalinya juga aku join 1st Giveaway by PuteriKasih.com . Rugi tahu tak , sesiapa yang tak join kerana hadiah-hadiahnya begitu lumayan sekali . Syarat-syaratnya pun juga simple !!

Tujuan kak Puteri Kasih , menganjurkan 1st Giveaway By Puterikasih.com adalah untuk meraikan ulangtahun yang kedua puteri sebagai seorang blogger dan juga bersempena dengan perasmian blogshop kak  puteri yag pertama iaitu All About Craf .


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
Jadi orang yang bertuah saya tag adalah ???
Jeng..jeng..jeng >>>>> NURUL  AZWA <<<<<
Disebabkan nama dia sebijik macam nama aku , jadi aku tag dia la ye !!


Jadi apa tunggu lagi , jom la ramai-ramai sertai Giveaway kak Puterikasih.com . Tak rugi pon !! Lagi ramai yang join , lagi meriah meyhhh !!! Bagi yang berminat nak join , boleh klik banner atas tu , okay !!! Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Januari 2013 ( tepat jam 11.59 malam ) .

p/s : Esok cuti weii!!! Cutilah merupakan segala hari bagi aku untuk bermaharajalela !!! Tapi banyak kerja yang perlu di siapkan .. =)






22 comments:

  1. Selamat berGA yer Azwa..Cheqkaq dtg dari segmen yg sama..melawat sini..:)

    ReplyDelete
  2. rajin akak join ^^ goodluck tau kak azwa! :D

    ReplyDelete
  3. Good luck..
    Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  4. slmt bersegmen ye,hehe,sme la nama

    ReplyDelete
  5. terbang dari GA yang sama..hehe..gud luck..thnk dtg blog saya..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  6. hye azwa... CF datang ni.
    good luck juga ye :)

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya azwar...walaupun kita rival dlm segmen ni...:P

    ReplyDelete
  8. singgah balas kunjungan sini =)
    happy blogging k ^^
    gud luck~~

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama
    bls kunjungan sini =)

    ReplyDelete
  10. sorry!!!baru hade mase nak terjah sineh n'way gud luck...jan lupe add yer...hehehhehe...

    ReplyDelete
  11. Today movies are a part of entertainment. We have lot of options today according to our choice. There are various websites which provide you better content according to your choice. Sometimes may be you not have permissions to access Amazon Prime, Hotstar, Netflix or any other cloud-based streaming web services, then you can go for filmywap bollywood movie || filmyzilla Bollywood movies || jio rockers tamil movies download || movierulz website || is the better place where you can get all the stuff and best entertainment mode during this lockdown time. Refresh your mind and utilize your time.

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!