Cara Mudah Buat Side Income Menggunakan Smartphone! Senang je! - Azwar Syuhada

Monday, 5 October 2020

Cara Mudah Buat Side Income Menggunakan Smartphone! Senang je!

 Salam to all readers,


Setiap orang pasti ada keinginan untuk membeli sesuatu barang menggunakan duit sendiri bukan? Tidak terkecuali pada wanita yang menjadi suri rumah rumah. Aku juga akui rata-rata dekat sini semua menggunakan smartphone, so alang-alang korang guna smartphone layan Facebook, Instagram, Twitter tanpa dapat apa-apa apa kata korang join buat dengan 1 apps terbaru ini. Untung-untung dapat beli barang yang korang inginkan seperti barang makeup, barang harian, ataupun bayar pinjaman Mara.  Walaupun tak banyak, kalau dikumpulkan dalam sebulan bolehlah beli Starbuck.



Kalau dapat laki kaya, bestlah dapat duduk goyang kaki. So, aku seru semua suri rumah, orang bekerja, tidak terkecuali student yang nak buat side income hanya menggunakan smartphone sahaja. Ini bukan MLM ya, ini betul-betul. Hanya menonton dan like video Youtube dan Tiktok dah dapat Duit. Ini bukan cubaan, ini betul-betul.


So, tanpa buang masa jom ikuti apps yang aku nak perkenalkan ini. Aku baru je join, so nak ajak engkorang sekali. Tambah-tambah sekarang memang susah nak dapat kerja. Hanya LIKE VIDEO TIKTOK/YOUTUBE BOLEH DAPAT DUIT 

1. Hari-hari tengok and like tiktok/youtube video around 5 minutes settle.

2. Minimum dpt sehari RM3 , sebulan RM90

3. Maximum dpt sehari RM198 , sebulan RM5+++


*SYARAT WITHDRAW*

⭕min RM100

❌tak perlu cari downline 


*BENEFIT CARI DOWNLINE*

💪LAGI MASYUKK 

-[FREE] *3 task*/hari RM3 

-👆Setiap hari hanya perlu buat 3 task.

    1 task = Rm 1

    3 task = Rm 3 

    30 hari = Rm 90

-Register free 🤩 dapat RM5.00 kalau verify account

-BANYAK *DOWNLINE* LAGI BANYAK KOMISEN LAGI CEPAT BOLEH WITHDRAW 

- *LEGIT* app!! Jadi anda tak perlu risau.

- company based in KL.

LINK REGISTER👇🏻

http://m.isharefans.com/home/register/?i=174839


LINK VIDEO CARA REGISTER

 >>> https://www.youtube.com/watch?v=U1OU7Ow6AIY&feature=youtu.be


CARA MUDAH MENDAFTAR ISHARE

1) Klik di bawah untuk register

http://m.isharefans.com/home/register/?i=174839

*Jangan panik kalau keluar bahasa Cina, korang boleh tukar language. Kalau dah keluar English just teruskan dengan klik pada bahagian "Register Now".


Teruskan register dengan masukkan contact number, create password (kena ingat). Jangan lupa masukkan invitation code 174839


Selesai register, teruskan dengan lengkap details pada bahagian Personal info dan juga Account Binding. Boleh refer gambar di bawah.


Pastikan pada colum bank card number korang isi nombor akaun bank. Bukan nombor kad bank pula. Make sure isi betul-betul ya, karang masuk akaun orang lain, menangis gigit jari pula. Manakala pada bahagian full name letakkan nama betul (as per IC senang). Username pula letak seperti berikut: Facebook: nama facebook kamu!

Untuk gambar, just upload gambar screenshort profile FB korang. Like this;

Untuk memudahkan korang tengok task apa yang available hari-hari. Download sahaja apps ISHARE ini. Cara nak muat turun senang sahaja, just klik pada pautan "Application Download" pada bahagian kanan seperti gambar di bawah.


Bila ada apps, senang sikit nak monitor, tak perlu susah buka google / safari. Buka apps terus boleh tengok task yang available. Senang kan buat duit guna phone. Tak pakai tenaga yang banyak pun. Klik-klik dah dapat duit. Siapa yang dah biasa dengan 8Share, Jag, mesti familiar benda-benda macam ini. Siapa tak berapa clear, boleh baca dan hadap step by step.


CARA MUDAH UNTUK COMPLETE KAN TASK

Klik pada bahagian Home (gambar rumah pada bahagian kiri). 



Pilih task mana nak buat Youtube, Facebook, Tiktok, Instagram pun ada. 


Teruskan dengan klik pada pautan Ordinary.

Klik pada pautan received dan ikut arahan yang diberi. Mudah je, dia dah siap-siap bagi step. Kita tinggal klik-klik je.



Seterusnya, klik pada pautan 'RECEIVED'. Automatic akan pop up macam ini. Teruskan klik 'ACCEPT'


Dah confirm accept. Copy link seperti gambar dibawah. Kemudian, buka browser pastekan link tersebut. Buka Safari or chorme, pastekan link tersebut.


Step 1: Like
Step 2: Follow
Step 3: Screenshot gambar dah like dan follow.

Jangan lupa like, dan screenshort profile tersebut (bukti korang dah follow).

Untuk Youtube

Step 1: Like
Step 2: Subsribe
Step 3: Screenshot gambar dan like serta subscribe
Step 4: Upload gambar kemudian submit task

Mudah kan? Apa tunggu lagi, jom sama-sama buat duit lebih guna ISHARE. Ada smartphone? Semua boleh jalan!.


Nak register? Bolek klik di bawah;




Thank you for reading!

3 comments:

  1. Assalam. Berapa minimum widraw duit sekarang? RM199 ke?

    ReplyDelete
  2. Assalam sis,
    Berapa minimum widraw duit sekarang untuk free membership?
    Betul ke RM199?

    ReplyDelete
  3. Oo boleh juga buat macam ni ya? Nice juga boleh dapat side income..

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!